Turmalin fekete/gyöngyház karkötő

8.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: TFKGYK
Elérhetőség: 9 db raktáron

Turmalin testi hatása Általános energizáló hatású, minden változata feltölt energiával. Mindenféle fájdalmat csökkent, legerősebben , a fekete turmalin. Gyulladáshoz társuló fájdalom esetén a zöld variánst válasszuk.  Alvászavarok esetén a kék változata, a jótékony. Daganatos betegségek, mióma esetén olyan karkötőt, láncot válasszunk, ami tartalmazza az összes variánst, így minden szervrendszerre hatással lesz. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor fekete turmalint válasszunk. Szülés során „oxytocinként” hat a többszínű  és a fekete . Erős méregtelenítő minden variánsa. Turmain lelki hatása  A barátság köve, csak pozitív hatása van. Segiti a kapcsolatainkat. Lelki egyensúlyt teremt, felszabadítja a blokkokat, a régmúlt sérelmeit, a bánatot. Serkenti a kreativitást, az érdeklődést.  Szeretetteljessé tesz.. 

A gyöngyház hatása fizikai és testi szinten javarészt kalciumtartalmának köszönhető. Használható nyálkahártyával kapcsolatos panaszok (irritáció, de akár megfázás esetén), mandulaproblémák, torokgyulladás, gyulladással járó problémák, gyomorpanaszok, vérzészavarok esetén, illetve megelőzésre. Segít a stressz- és feszültségoldásban, a sebgyógyulásban.

A gyöngyház gyógyító hatásai mellett szellemi, lelki, mentális hatásai is jelentősek. A gyöngyház segít a lelki béke, a lelki egyensúly megtalálásában, enyhíti a szorongást, rosszkedvet.

A gyöngyház a megtisztulás, a változás lehetőségeit hordozza magában, és erős védelmező hatása van a külső befolyások, zavaró körülmények ellen.

A gyöngyház a fejtető csakrához kapcsolódik.

Paraméterek

EGYEDI MÉRETBEN