Sólyomszem karkötő

7.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: SSZK08
Elérhetőség: 8 db raktáron

A csíkozott sólyomszemszerű forma, a sólyomszem kitűnő kő a Föld energiájának gyógyításához és az energia földeléséhez. Élénkíti és erősíti a fizikai testet. Szárnyalva a világ fölött elősegíti a spirituális látásmódot és érzékelést, hangsúlyossá teszi az olyan extraszensz képességeket, mint a tisztánlátás. Megtisztítja és energiával tölti fel a gyökércsakrát.

A szoba gazdagságsarkába téve vonzza a jólétet.

Különösen jó a korlátozó és negatív gondolkodásminták, valamint a megrögzött viselkedésmód megszüntetésére. Lehetővé teszi, hogy a dolgokat távlatokban szemléljük; enyhíti a pesszimizmust és azt a beállítottságot, hogy az általunk okozott gondokért másokat okoljunk. Felszínre hozza a mélyen elzárt érzelmeket és rendellenességet a jelenlegi vagy az előző életekből egyaránt. Enyhíti az idegességet. A harmadik szemre téve segít visszautazni egy érzelmi blokk forrásához, akárhol is található.

GYÓGYHATÁSA

Enyhíti a légúti megbetegedéseket, jótékony, fájdalomcsillapító hatású szemgyulladások esetén. Csillapítja a fejfájást és a migrént. Javítja a keringési rendszert, jó hatással van a belekre és a lábra. Feltárja azokat a pszichoszomatikus okokat, amelyek a nyak és a váll megmerevedését okozzák.

Paraméterek

EGYEDI MÉRETBEN KÉSZÍTJÜK