Rózsa Füstölő

1.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FRI
Elérhetőség: 2 db raktáron

Népszerű indiai masala füstölő, kizárólag természetes alapanyagból készül. Gyártásához szilárd, illatos hozzávalók, gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményeit és minimális illóolajat használnak Az ebből készült masszát általában bambusz szálra kézzel sodorják. 

Dobozonként 20 szál füstölő.

Rózsa a virágok királya az ayurvéda tanítások szerint, a szív és a vérkeringés kiegyensúlyozására hasznos. Spirituális szinten képes átalakítani a haragot megbocsátásra, szeretetre és örömre.

 

Leírás

 A rózsa szerelem és a titoktartás virága is, mindenképpen erős érzelmek társíthatók hozzá.

A rózsa illatát széles körben használják a meditáció elmélyítésére, az odaadás fokozására. Erősíti és kiegyensúlyozza a torokcsakrát és a szívcsakrát, pozitív, szeretetteli érzéseket kelt és elősegíti a szellemi gyarapodásunkat.

Mindezzel együtt férfias, tüzes jellegű virágnak tartják. A rózsa (ha vörös) akkor a gyökércsakrához tartozik, bolygója a Nap.

A rózsának számtalan jelentése van

A rózsa a szerelem és a szenvedély és a csábító vonzerő szimbóluma is, az ókori görögök és a rómaiak rózsákat áldoztak Aphroditénak és Vénusznak, a szerelem istennőjének. A rózsaszín a 19 század előtt még az előkelő kisfiúk színe volt, az, hogy ma már kislányosnak, nőiesnek tartjuk, csupán az elmúlt 100 év eredménye.

A muszlim szimbolika a hősiességet és a félelemnélküli harci kiválóságot, bölcsességet társítja a rózsához. 

Indiában a rózsa különleges, megbecsült virág, a gazdagság és méltóság és a végtelen odaadás társul hozzá minden szinten

Paraméterek

20 szál