Riolit karkötő

3.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RIOLITK
Elérhetőség: 9 db raktáron

A riolit az egykori vulkánkitörésekkor a felszínre került savanyú magmás kőzet, mely a sűrűn folyó felszínre tört lávából dermedt meg. A magmás kőzetek közül a riolit tartalmazza a legtöbb szilícium-dioxidot, (SiO2) savanyú, túltelített kőzet. Mindig tartalmaz szabad kvarcot, mivel a magma lehűlésekor a szilícium-túltengés miatt a többi ásványos összetevő kiválása után is marad elegendő a kvarckristályok kialakulásához.

A riolit a szív csakrára van kedvező hatással. Csillagjegyek szerint a Nyilas jegy mellé van rendelve.

A riolit életre kelti a lélek lehetőségeit és kreativitását. Minden kényszer nélkül előmozdítja a változást, segít beteljesíteni azt, amit kerestünk, ezzel együtt megkönnyíti a lelki szintről eredő megértést. A riolit elérhetővé teszi a karmikus bölcsességet.Erősíti a testet, lelket és a szellemet, ezért hasznos, amikor az énünket teljes egészében szeretnénk felfedezni és megérteni. A riolit mély meditációs állapotot tesz lehetővé, s ezzel külső és belső asztrális utazásokat támogat. Hatékony segítség az előző életek gyógyításában, feldolgozza a múltat és egyesíti azt a jelennel. Döntésre viszi a dolgokat, bármi okozza is a nehézségeket és aktívan támogatja az előrehaladást. Kitűnő a hatása abban is megnyilvánul, hogy mindig a jelenhez kötődjünk, s ne a múltra emlékezzünk vissza. A riolit erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Önbecsülésre és az igazi énünk megismerésére és elfogadására nevel. Erőt ad ahhoz, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe az élet kihívásaival, valamint tudatosítja bennünk az állhatosságunkat. Megnyugtatja az idegeket, és segít, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek valójában vagyunk. A riolitnak kiegyensúlyozó a hatása, és a megfelelő helyeken elősegíti az érzelmi oldást. Erősíti a szervezet természetes ellenálló képességét. Jótékony lehet az erekre, a kiütésekre, a bőrbetegségekre és a fertőzésekre, és javítja a B–vitamin felszívódását. Eloszlathatja a veseköveket és a megkeményedett szövetet. Elixírként erősíti és javítja az izomtónust.

Testi hatás: Bőrproblémákra, Csillapítja a fájdalmat, Görcsoldó, Magnéziunhiány okozta betegségekre Lelki hatás: Csökkenti a határozatlanságot és bizonytalanságot, Enyhíti a stresszt, Erősíti az idegeket, Megmutatja a helyes utat, Növeli az önbecsülést, Pozitív energiával tölt fel, Segít a meditációban, Támogat a helyes döntéshozatalban

Védőkőnek is tekintik és úgy tartják, hogy segít visszafordítani a felénk áramló rosszindulatot és negatív gondolatokat. Alkalmazása ajánlott a fekete turmalin kővel együtt, amely használatával szintén kivédhetjük a negatív hatásokat. Jellemzően nagyon maszkulin kő, amely segít megteremteni a pszichénkben és a testünkben is a jang energiák egyensúlyát. A bronzit olyan helyzetekben is a segítségünkre lehet, amikor úgy érezzük, nincs elég erőnk és olyan helyzetben vagyunk, amit nehezen tudunk irányítani. Áldásos hatása akkor is megmutatkozik, amikor a harmonikus állapotból kibillentünk.

Paraméterek

EGYEDI MÉRETBEN KÉSZÍTJÜK
SZEM NAGYSÁGA 8 MM