Napkő splitter karkötő

3.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NKSK
Elérhetőség: 3 db raktáron

A napkő, vagy más néven aventurin-földpát a szerencse köveként is ismert. Hivatalos elnevezése az olasz ventura (jelentése: véletlen) szóból ered. A napkő gyógyhatását tekintve olyan, mint a Nap: ezért a hosszú élet és a boldogság kristályaként tartják számon. Viselése során számos pozitív hatást* tapasztalhatunk. A napkő ásvány segít abban, hogy az élet boldog, napos oldalára tudjunk összpontosítani, ezáltal támogatja az életvidámságot és derülátóvá tesz. Viselésével megelőzhető a kiégés kialakulása, hiszen az élet élvezetére ösztönöz és növelheti a lelkesedésünket is.

A napkő viselésének lelki hatásai Saját erősségeink felé irányítja figyelmünket, és önbecsülésünket is növelheti. Támogatja, hogy másokon is könnyebben tudjunk segíteni. A napkő gyógyhatása által segítheti a gátlások feloldását. Viselése ajánlott olyan helyzetekben is, amikor elhagyatottnak, vagy kirekesztettnek érezzük magunkat. Kreatív munkánkhoz és szakmai előmenetelünkhöz kimeríthetetlen erőt biztosít. Erősítheti az intuíciót.A napkő ásvány viselőjének szervezetét életerővel tölti fel, elűzi a félelmeket. Mindezek mellett remekül használható a depresszió tüneteinek megszüntetésére is. Az életerő fokozódása által a vitalitásra és a mozgásra is kedvezően hat. Hatékonyan oldhatja az érzelmi blokkokat, segít, hogy gyökerestül el tudjuk távolítani azokat a berögzült korlátokat, melyek fejlődésünket akadályozzák. Cselekvésre serkentheti viselőjét és támogatja, hogy jobban meg tudjuk élni egyéniségünket. A napkő ásvány hatása segíti, hogy könnyebben tudjunk nemet mondani. Alkalmazása akkor is javasolt, ha többnyire nehezen vállaljuk fel saját akaratunkat és cselekvésnél másokra hagyatkozunk. Ösztönzi a folyamatos fejlődést és szándékainkat céltudatossággal erősítheti meg. A fényt biztosítja viselőjének, vagyis segíti a helyes út megtalálását. A napkő viselésével enyhülhet a félelem, a depresszió és az aggodalom is.

Testi hatása:

Fokozhatja szervezetünk öngyógyító képességét, valamint a vegetatív idegrendszert szabályozhatja. Hatása gyulladáscsökkentő, emiatt torokgyulladásra és gyomorfekélyre is pozitívan alkalmazható. Áldásos, fájdalomcsillapító hatását olyan panaszok esetében is érezhetjük, amit egyes porcproblémák okoznak, valamint a reumára is jótékonyan alkalmazható. A napkő gyógyhatása fejfájás, vagy bármilyen más fizikai fájdalom esetén segítség lehet. Enyhítheti a vese által okozott panaszokat.

A napkő tulajdonságai és viselése Megjelenését tekintve többféle színben is találkozhatunk vele. Leggyakoribb a Napot idéző narancsos-vörös színű, azonban átlátszó, krémfehér és barackszínű változatok is elérhetőek ebből a páratlan ásványból.

Viselhetjük ékszerként, vagy célzottan a test bizonyos területeire helyezve is. A bal kézen viselt napkő ékszer elősegíti, hogy megszerezzük mindazt, amire szükségünk van. Amennyiben meditáció közben alkalmaznánk, helyezzük a köldök fölé, a napfonat csakrára, ezáltal segítheti elfojtott érzelmeink feloldását. A Mérleg és az Oroszlán csillagjegy szülötteinek szerencseköveként tartják számon.

Paraméterek

gumis változat