Napkő karkötő

12.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Nk08
Elérhetőség: 10 db raktáron

Napkő hatása: Egy olyan ásvány, amelynek jelentősége és hatása az ásványok világában kiemelkedő. A Napkő általános fájdalomcsillapító hatással bír, és aktiválja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Emellett életigenlést közvetít, az élet napos oldalára tereli figyelmünket.

Kiválóan alkalmas meditációra, mivel meditáció alatt és a mindennapi életben is szoros kapcsolatot biztosít a fényhez és a Nap éltető erejéhez. A Napkő segít eltávolítani azokat a „horgokat", amelyeket mások akasztottak ránk akár a csakráinkba, akár az auránkba.

Serkenti a szervezet öngyógyító képességét és ezáltal biztosítja a testben a megfelelő energiaáramlást és harmonizálja a csakrák működését. A ásvány gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és jótékonyan hat a torokra.

A boldogság és a hosszú élet ásványa, és szerencsét hoz tulajdonosának. Segít abban, hogy az élet boldog, napos oldalára tudjunk összpontosítani, ezáltal támogatja az életvidámságot és derülátóvá tesz.

A napkő aktiválja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, és életigenlést közvetít. A kristálygyógyászat tanai szerint általános fájdalomcsillapító hatással is bír, és segít enyhíteni a stresszt. Hatékonyan csökkenti a menstruációs görcsöket, és javítja az emésztést is.

A napkő segít az önismeret és a személyes fejlődés terén is. Segít megtalálni az igazi énünket, hatékonyan segít az önbizalom növelésében, és segít abban, hogy jobban megértsük önmagunkat.

Számos pozitív hatással rendelkezik, és hatékonyan segít az érzelmi, fizikai és személyes fejlődés terén.

Paraméterek

Egyedi méretben készítjük