Kianit splitter karkötő

3.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KIANITSK
Elérhetőség: 5 db raktáron

A kianit hatása a lélekre:

A kianit – a a félelmek és a blokkok legyőzésével – támogatja az igazság kimondását. Megnyitja a torokcsakrát, megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt. Utat tör a tudatlanságban, elérhetővé teszi a spirituális és a pszichológiai igazságot. A kianit áthatol a zűrzavaron; eloszlatja a blokkokat, az illúziókat, a félelmeket, a kudarcot és a stresszt. Erősíti a logikus és a lineáris gondolkodásra való képességet, serkenti a magasabb rendű tudatot, és a kauzális szinttel áll kapcsolatban.

A kianit hatása a szellemre: 

A kianit távol tarja a „vak végzet” és a „kérlelhetetlen karma” gondolatát. Megmutatja, hogy valójában milyen szerepet is játszunk az okok létrejöttében és azoknak a lépéseknek a megtételében, amelyek a múlt egyensúlyba kerüléséhez kellenek. Segíti a felemelkedési folyamatot azáltal, hogy a fénytestet lehívja a fizikai síkra, ugyanakkor a magasabb rendű tudatot a legmagasabb frekvenciákkal köti össze.

A kianit gyógyhatása :

A kianit jótékonyan hat az izmok rendellenességeire, a lázra, a húgy– és ivarszervi rendszerre, a pajzsmirigyre, a mellékpajzsmirigyre, a mellékvesékre és az agyra. Természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a vérnyomást, gyógyítja a fertőzéseket. Megszabadít a felesleges súlytól, támogatja a kisagy működését és a test motorikus reakcióit. Segít a jin– és jang energia egyensúlyának megtartásában. Kianit típusai színek alapján: Kék kianit: erősíti a hangot, gyógyítja a torkot és a gégét. Hasznos előadóknak és a szónokoknak.

Paraméterek

GUMIS VÁLTOZAT