Csakra borostyán karkötő

5.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: CSBK200
Elérhetőség: 4 db raktáron

EGYEDI KÉZMŰVES TERMÉK 

Borostyán testi hatása Bőrbetegségek (allergia, ekcéma, viszketés, pikkelysömör, korpásodás). Nyiroktisztító, melegítő hatású. Erősíti a tüdőt. Gyomor-, bélrendszeri problémák, émelygés, hasfájás, székrekedés. Csökkenti az ízületi fájdalmakat, gyulladás, köszvény, esetén ajánlott. Pajzsmirigyproblémáknál hatékony. Kisbabák fogzási nehézségeit, felnőttek fogínygyulladás panaszait csökkenti. Borostyán lelki hatása A gondtalanság köve... Napfénnyel telít és derűt hoz az életünkbe. Csökkenti a félelmeket, a stresszt és a depressziót. Feltárja az élet szépségét. Szép és örömteli gondolatokat hoz. Fejleszti a kreativitást. Növeli az önbecsülésünket, az önmagunkba vetett hitet. Figyelmeztetés Az igazi borostyán súlytalan, ha a kezünkbe vesszük, és inkább meleg tapintású.

Leírás

A hét csakra amely a test egyensúlyát teremti meg:

  • koronacsakra
  • homlokcsakra
  • torokcsakra
  • szívcsakra
  • köldökcsakra
  • szakrális csakra
  • gyökércsakra

 Mivel a csakraékszerekben minden csakrára hatással lévő ásvány megtalálható, ezért jó közérzetet teremt a gazdájának a mindennapokban. Aki már kipróbálta a csakraékszereket és csak egy kicsit is hisz benne, annak feltűnő a különbség a hordással. 

A torokcsakra hatása meglepően könnyed beszédet tesz lehetővé és kevésbé keressük a szavakat a csakraékszerekkel.  A homlokcsakra a látásban és a gondolkozásban nagy segítség  a csakraékszerrel. A koronacsakra a fejtetőben van és minden döntéshelyzetben kiválóan használható, ha van csakraerősítés egy csakraékszer által. A köldökcsakra az emésztést segíti  a csakraékszerrel.  A szívcsakra a legfőbb energiaforrás, ide tartozik még a légzés is ezt segíti  a csakraékszer.  A gyökércsakra a munkával kapcsolatos energia központ amelyet erősít egy  csakraékszer.  A keresztcsonti csakra az anyagi örömöket segíti elő és a szexualitást is egyensúlyban tartja.

Paraméterek

SZTRECCS