Bronzit karkötő

4.590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: BRONZIT08
Elérhetőség: 9 db raktáron

A bronzit hatása: 

A bronzit hatása növeli az önbecsülést, és csökkenti bizonytalanságunkat. A kő határozottabbá teszi viselőjét. A stresszt enyhíti, ezáltal segíti, hogy harmonikusabb életet éljünk. Alkalmazásával könnyebben töltődhetünk fel pozitív energiával. Viselése segít megteremteni belső nyugalmunkat, ezért alkalmazása a meditáció során is segítségünkre lehet. Az ásvány elősegíti a belső, lelki békénk megteremtését.

A belső oldottság köveként is ismert bronzitról úgy tartják, hogy segítségével könnyebben tudunk feltöltődni energiával. A bronzit hatása fokozza a tetterőnket, de emellett jótékonyan hat kimerültség esetén is. Emellett iránymutatást is ad, vagyis segíti, hogy helyes döntést tudjunk hozni és megtaláljuk a helyes utunkat is. Az udvariasság köveként is ismert bronzit megvédi viselőjét az ítélkezéstől, ezáltal elfogadásra ösztönöz.

A bronzit segítségünkre lehet akkor is, ha megrekedtünk egy-egy negatív mintában. Hatása ekkor felszabadít a megrekedt állapotból és mintákból.sa növeli az önbecsülést, és csökkenti bizonytalanságunkat. A kő határozottabbá teszi viselőjét. A stresszt enyhíti, ezáltal segíti, hogy harmonikusabb életet éljünk. Alkalmazásával könnyebben töltődhetünk fel pozitív energiával. Viselése segít megteremteni belső nyugalmunkat, ezért alkalmazása a meditáció során is segítségünkre lehet. Az ásvány elősegíti a belső, lelki békénk megteremtését. A belső oldottság köveként is ismert bronzitról úgy tartják, hogy segítségével könnyebben tudunk feltöltődni energiával. A bronzit hatása fokozza a tetterőnket, de emellett jótékonyan hat kimerültség esetén is. Emellett iránymutatást is ad, vagyis segíti, hogy helyes döntést tudjunk hozni és megtaláljuk a helyes utunkat is. Az udvariasság köveként is ismert bronzit megvédi viselőjét az ítélkezéstől, ezáltal elfogadásra ösztönöz. A bronzit segítségünkre lehet akkor is, ha megrekedtünk egy-egy negatív mintában. Hatása ekkor felszabadít a megrekedt állapotból és mintákból.

Paraméterek

Egyedi méretben készítjük
SZEM NAGYSÁGA 8MM