Turmalin/achát/füstkvarc karkötő

6.820 Ft
Menny.:db
Cikkszám: TAFKK
Elérhetőség: 4 db raktáron

Füstkvarc testi hatása Májtisztító és regeneráló, méregtelenítő hatású. Enyhíti a stresszt, növeli a stressztűrő képességünket. Erősíti a kötőszöveteket. Segíti a hormontermelést.

Segíti a fogyókúrát. Gombás fertőzések, bélproblémák esetén jótékony. I A kövek jolly jokere, minden energiarendszerre hatással van. Füstkvarc lelki hatása Stresszes embereknek kiváló választás, mert gyorsan és hatékonyan ellazít, igazi stresszoldó hatású. Fokozza az élni akarásunkat és terhelhetőségünket, hiszen egy nagy „túlélő” kő, ami még a radioaktív sugárzást is kibírta. Spirituálisan a terhelhetőséget fokozza, segít elviselni a szenvedéseket, átvészelni a nehéz időket. Feltárul előttünk, hogy gondolatainkkal hogyan terem- tettük meg azt az életet, amit most élünk, és megmutatja szeretetünk fokát is. 

Leírás

Achát:

Diagnosztikus nőgyógyászati betegségekre, hideggé válik a kezünkben. Kiváló a termékenység fokozására, menstruációs panaszokra (méhjellel). Alvászavar, frontérzékenység esetén jótékony. Bélproblémák, puffadás (béljellel, Mexikói tűzachát), hólyagproblémák, ciszták (hólyagjellel). Szemproblémák, látásromlás, látászavarok (szemjellel). Gyulladások esetén (gyulladásjellel: rózsaszínbe ágyazott szürke és barna árnyékok). Aranyér, visszértágulat, gyulladás (érjellel). Achát lelki hatása: a fáraók idejében vallatókőként használták. Erősíti a tisztánlátást és az emberismeretet. 

Paraméterek

SZTRECCS ,EGYEDI MÉRETBEN