Rodonit csakra karkötő buddha/hamsa kéz medállal

4.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RCSK08
Elérhetőség: 9 db raktáron
Rodonit testi hatása Sebgyógyító, elhalványítja a sebhelyeket. Égés, rándulás, ficam, véraláfutás, zúzódás esetén első- segélyként használhatjuk. Lassítja a halláscsökkenést, gátolja a hallójáratok meszesedését. Tisztítja a tüdőt és a légutakat. A tüdő betegségei és tüdőtágulás esetén olyat válasszunk, amin a fekete rajzolat a tüdő léghólyagocskáira emlékeztet. Függőként a szív közelében viselve erősíti a szívizmot. Erősíti a csontokat. Rodonit lelki hatása A gyógyulás és a cselekvés köve. Segít önmagunknak megbocsájtani. Amikor békére lelünk önmagunkban, segít kibontani értékeinket, támogatja az önbecsülést. Segít jó döntéseket hozni. Segít abban is, hogy hátat fordítsunk a múltnak, és előre tekintve felemelt fejjel és örömmel elinduljunk a jövőbe. Általa megtanulunk céltudatosan és fogékonyan élni. Enyhíti a gyász fájdalmát. Erőt ad ahhoz, hogy a mindennapok monotonitásár túl- éljük, az egyhangú munkát örömmel végezzük. Egyensúlyban tartja a fizikai és a szellemi energiáinkat.  

Leírás

A hét csakra amely a test egyensúlyát teremti meg:

  • koronacsakra
  • homlokcsakra
  • torokcsakra
  • szívcsakra
  • köldökcsakra
  • szakrális csakra
  • gyökércsakra

 Mivel a csakraékszerekben minden csakrára hatással lévő ásvány megtalálható, ezért jó közérzetet teremt a gazdájának a mindennapokban. Aki már kipróbálta a csakraékszereket és csak egy kicsit is hisz benne, annak feltűnő a különbség a hordással. 

A torokcsakra hatása meglepően könnyed beszédet tesz lehetővé és kevésbé keressük a szavakat a csakraékszerekkel.  A homlokcsakra a látásban és a gondolkozásban nagy segítség  a csakraékszerrel. A koronacsakra a fejtetőben van és minden döntéshelyzetben kiválóan használható, ha van csakraerősítés egy csakraékszer által. A köldökcsakra az emésztést segíti  a csakraékszerrel.  A szívcsakra a legfőbb energiaforrás, ide tartozik még a légzés is ezt segíti  a csakraékszer.  A gyökércsakra a munkával kapcsolatos energia központ amelyet erősít egy  csakraékszer.  A keresztcsonti csakra az anyagi örömöket segíti elő és a szexualitást is egyensúlyban tartja.

Paraméterek

EGYEDI MÉRETBEN