Pink achát/macskaszem/citrin karkötő választható medállal

5.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: PAMCKVM
Elérhetőség: 7 db raktáron

Egyedi kézműves termék .

Citrin testi hatása Cukorbetegség esetén serkenti az inzulintermelést. Csökkenti a depressziót. Gyomor-bél panaszok, hasfájás, puffadás esetén jótékony. Csökkenti a koleszterinszintet. Segíti a méregtelenítést.

Citrin lelki hatása Az öröm köve. Jókedvet hoz, a depressziót és félelmeke megszünteti. A nap erejét hordozza, sok meleget és energiát ad. Har- monizálja a Napfonat-csakrát. Segít kibontani önmagunkban a bőség, a siker, a jólét és a szerencse tudatosságát. Segítségével megteremthetjük magunknak mindazt, amire vágyunk. Dinamikussá tesz. és segíti az önmegvalósításunkat. Megélhetjük vele az élet édességét. Hasznos azoknak az embereknek, akiket a külső hatások erősen befolyásolnak.

Leírás

Diagnosztikus nőgyógyászati betegségekre, hideggé válik a kezünkben. Kiváló a termékenység fokozására, menstruációs panaszokra (méhjellel). Alvászavar, frontérzékenység esetén jótékony. Bélproblémák, puffadás (béljellel, Mexikói tűzachát), hólyagproblémák, ciszták (hólyagjellel). Szemproblémák, látásromlás, látászavarok (szemjellel). Gyulladások esetén (gyulladásjellel: rózsaszínbe ágyazott szürke és barna árnyékok). Aranyér, visszértágulat, gyulladás (érjellel). Achát lelki hatása: a fáraók idejében vallatókőként használták. Erősíti a tisztánlátást és az emberismeretet. 

Paraméterek

Egyedi méretben