Mahagóno obszidián/regalit/fa karkötő MORFKF09

4.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: MORFKF09
Elérhetőség: 1 db raktáron
Obszidián Testi hatása Sebek, kisebb vérzések, véraláfutások esetén elsősegély- ként alkalmazható. Rándulás, ficam, horzsolás esetén gyors fájdalomcsillapító, csökkenti a duzzanatot. Javítja a keringést, hideg kéz, hideg láb esetén hasznos. Élénkíti az emésztést. Lelki hatása A sebezhetetlenség és a szabadság köve. Segítségével tudat-, gondolat- és érzelemtisztítást hajt- hatunk végre, a régi megrögzött gondolatminta, félelem kioldásával. Oldja a blokkokat, a régi traumákat. Segít legyőzni a félelépérzést. Az elindulásra ösztönöz, abban támogat, erőt ad. A lelki fájdalmakat is enyhíti, oldja a blokkokat. Segít leküzdeni a rögeszméket és a megszállottságot. Védelmet nyújt a káros energiákkal szemben. A szivárványos obszidián a labradorithoz hasonlóan auratisztitó hatású. 

Leírás

Regalit: 

A regalit tengeri üledékjáspis az akaraterő, energia köve. Segít az álmokat visszahívni, segít megtalálni az egyértelműséget, az együttérzést, a belső békét és a szeretetet. A nyugalom ásványa. Stresszes időszakban segít megnyugodni, depresszió és szorongás ellen is kiváló. A tengerek energiáját adja át, összehangolja a testet és lelket. 
Gyógyhatás: felmelegíti a testet, serkenti a vérkeringést, de a lázat és gyulladást lecsökkenti. Élénkíti az elmét, segít fókuszálni. 
Horoszkóp: Halak, Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak

Paraméterek

SZTRECCS