Labradorit/larvikit csakra karkötő buddha/hamsa kéz medállal

4.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LCSK08
Elérhetőség: 10 db raktáron
Labradorit testi hatása: Erősíti a májat és a vesét, harmonizálja, a sav-bázis egyen- súlyt. Csökkenti a fázósságot, javítja a hideg kéz-hideg láb szindrómát, felmelegitt. Meghülés esetén azonnali segítség Reumás betegségek, köszvény eredetű fájdalmakat csökkenti, ez a hatása valószínüleg a méregtelenítő hatás következménye. Harmonizálja, kiegyenlíti az egész szervezet energiakeringését. Labradorit lelki hatása A labradorit a megvilágosodás köve. Ha ez a kő a kezünkbe kerül, rádöbbenünk saját igazságunkra. Segít rátalálni a bennünk élő gyermekre, újra átélni a gyermeki lelkesedést, ötletgazdagságot, kreativitást. Fejleszti az intuíciót. Segít szétoszlatni az illúziót, ezáltal tisztán a célra, a valóságra tudunk koncentrálni. Segít feloldani az érzelmi blokkjainkat, igazi érzelmi mélységet közvetít. Auratisztító hatású. Gyógyítók nagyon fontos kristálya, egyrészt mert nagyon mélyen támogatja a képességeink felismerését, másrészt mert aki sok beteg emberrel találkozik, ohatatlanul felvesz negatív energiákat, ezektől segít megszabadulni a rendszeresen viselt labradorit. 

Leírás

A hét csakra amely a test egyensúlyát teremti meg:

  • koronacsakra
  • homlokcsakra
  • torokcsakra
  • szívcsakra
  • köldökcsakra
  • szakrális csakra
  • gyökércsakra

 Mivel a csakraékszerekben minden csakrára hatással lévő ásvány megtalálható, ezért jó közérzetet teremt a gazdájának a mindennapokban. Aki már kipróbálta a csakraékszereket és csak egy kicsit is hisz benne, annak feltűnő a különbség a hordással. 

A torokcsakra hatása meglepően könnyed beszédet tesz lehetővé és kevésbé keressük a szavakat a csakraékszerekkel.  A homlokcsakra a látásban és a gondolkozásban nagy segítség  a csakraékszerrel. A koronacsakra a fejtetőben van és minden döntéshelyzetben kiválóan használható, ha van csakraerősítés egy csakraékszer által. A köldökcsakra az emésztést segíti  a csakraékszerrel.  A szívcsakra a legfőbb energiaforrás, ide tartozik még a légzés is ezt segíti  a csakraékszer.  A gyökércsakra a munkával kapcsolatos energia központ amelyet erősít egy  csakraékszer.  A keresztcsonti csakra az anyagi örömöket segíti elő és a szexualitást is egyensúlyban tartja.

Paraméterek

EGYEDI MÉRETBEN