Kunzit spkitter karkötő

3.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KUZITSK
Elérhetőség: 7 db raktáron

Kunzit: Az ásvány, amely számos jótékony hatással bír A kunzit egy különleges ásvány, amelyet a lítium-alumínium-szilikátok csoportjába sorolnak.

Az ásványt általában rózsaszín és lila árnyalatokban találjuk, és kristályos formában alkalmazzák

A kunzit egy magas rezgésű ásvány, amelynek hatása a szívcsakrára, a szellemi, elégedettségi, mentális, testi és isiászi életben érezhető. Emellett a kunzit hatása még a hangulatjavító képessége. Alkalmazzák szívcsakra bántalmakra és a szívcsakra blokádjainak feloldását is segíti. A kunzit ásványt azoknak ajánljuk, aki szeretnék fejleszteni az empatikus képességeiket, vagy akiket isiász , idegzsába kínoz.

Kunzit hatása: Szorongás és stressz csökkentése: A Kunzit segíthet enyhíteni a szorongást és csökkenteni a stressz szintjét a testben, valamint segíthet a mentális nyugalom elérésében. Szívcsakra támogatása: A kő különféle litoterápiás körökben ismert a szívcsakra megerősítéséért és támogatásáért, segítve az érzelmek kiegyensúlyozását. Bizalom és önbizalom növelése: A Kunzit segíthet a bizalom és az önbizalom erősítésében, eloszlatva a bizalmatlanság és rossz emlékek falait. Tisztítás és energetikai egyensúly: A kristály használata elősegítheti a tisztulást, a negatív energiák eltávolítását, és segíthet az energetikai egyensúly fenntartásában.,

Szívgyógyító: A Kunzit elsősorban a szívcsakrára hat, segítve a szív egészségének megőrzését és helyreállítását. Nyugtató hatás: A Kunzitot gyakran a nyugalom és a stressz csökkentése szempontjából használják. Állítólag segíthet megnyugtatni az elmét, csillapítani az idegességet és támogatni a belső béke elérését. Empatikus képességek fejlesztése: A Kunzit elősegítheti az empatikus képességek fejlődését, segítve az együttérzést és a kapcsolatteremtést. Aura tisztító: A Kunzit tisztítja az aurát, segítve a negatív energiák eltávolítását és az érzelmi egyensúly helyreállítását. Fájdalomcsillapító: A Kunzit állítólag segíthet a fájdalom enyhítésében, különösen az isiász és az idegzsába esetében. Epilepszia kezelése: A Kunzitot néhányan epilepszia kezelésére is használják. Szeretetkő: A Kunzitot a szeretet ásványának is szokták nevezni, mivel segíti a szeretet érzését és az érzelmeink szabad, szeretetteljes megélését. Összességében a Kunzit ásvány számos jótékony hatással rendelkezik, amelyek segíthetnek a testi és lelki egészség megőrzésében és helyreállításában.

Paraméterek

GUMIS VÁLTOZAT