Karika fülbevaló japán/cseh gyöngyből

4.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KFJCSGYP
Elérhetőség: 3 db raktáron

A japán és cseh gyöngy, jó minőségű ,kiváló bevonattartósággal rendelkeznek, nem fakulnak ki ,nem veszítik el vonzerejűket.

Minden gyöngy egyenletes színű, tökéletesen kalibráltak, ezért nincs szükség válogatásra !

A készítéshez környezetbarát anyagot használnak ,ezért biztonságosan használhatja őket felnőtt és gyermek egyaránt. Nem okoz allergiás reakciót.

Gyártója a cseh Preciosa és a Japán Miyuki cég ,amely a világ vezető gyöngy gyártó cègei.

Miyuki történelem : 

A legősibb japán gyöngy, a miyuki delica ! Mindenkinek érdemes a megszokottól egy kicsit eltérő vizekre eveznie, ha a gyöngyèkszerekről van szó, hiszen számtalan gyönyörű ékszer van, aminek a viseletèt mindenképpen tanácsos kipróbálni. A tradicionális japán gyöngy, a miyuki sokaknak mozgatja meg a fantáziáját. Az Angelitnèl nagy az érdeklődés iránta. Ennek tükrében, érdemes annak is utánajárni, hogy mi a miyuki gyöngy eredete, mert ez egy érdekes történet. Seiichi Katsuoka körülbelül hatvan évvel ezelőtt fedezte fel, hogy mennyire gyönyörűek az üveggyöngyök és mindenképpen kezdeni akart ezzel az információval valami hasznosat. A tehetségét a fia, Hiroshi is örökölte, aki továbbfejlesztette apja technológiáját és ötleteit. Ennek köszönhető, hogy a miyuki gyöngy ma már hatalmas népszerűségnek örvend. A gyár rengeteg fajtájú, méretű és színű terméket gyárt, amelyekkből az Angelit egyedi kézi technikával fantasztikus ékszereket készít. A gyöngyök teljes pontossággal passzolnak egymáshoz ,így nincs szükség válogatásra . Kiváló minőségi, tartós, igazán mutatós darabok , melyből a kézműves keszítőnk kezei által válnak egyedi , alkalmi , csodás darabokká hosszú távra . 

Paraméterek

HOSSZA 6 CM
ÁTMÉRŐJE 4,3 CM