Jade zöld pettyes elefánt

5.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: JZPFSE
Elérhetőség: 8 db raktáron

Felálló ormányú elefántok a feng shui szerint tulajdonosuknak szerencsét hoznak. Természetesen az az ásvány is amiből faragják, még külön hatásokkal is bír, pl. a horoszkóp szerinti szerencseköve is lehet egyben. A Jade zöld pettyes elefánt anyaga természetes színű és mintájú, általában zöld és fehér alapszínű, a bemutatott darabhoz képest a színárnyalata és a mintázata eltérhet a küldött darabnak. 

Jade testi hatása * Hólyag-vese működést harmonizálja. Sav-bázis háztartást egyensúlyban tartja. Méregtelen * Segíti az öngyógyító folyamatokat. * Kedvező hatással van az anyagcserére, vitalizáló. 

Jade lelki hatása Béke köve, megnyugtatja az elmét. Visszaadja a belső békénket, harmóniát hoz az életünkbe. Alapvető erényeket kapcsolnak hozzá, mint a bölcsesség a bátorság, az igazság és a szerénység. Támogatja az önmegvalósítást, segít rátalálni a saját magunkra Új ötleteket, tenni akarást hoz az életünkbe. Érdekesség Ha kertészkedés közben jadét viselünk, vagy a gyümölcsfára jádét akasztunk, akkor egészséges, bő termésre számíthatunk.  

Paraméterek

A mérete kb. 35 - 37 mm hosszú, kb. 28 - 30 mm magas és kb. 19 - 21 mm vastag a füleknél mérve.