Füstkvarc csakra karkötő buddha/hamsa kéz medállal

5.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FKCSK08
Elérhetőség: 6 db raktáron

Füstkvarc testi hatása Májtisztító és regeneráló, méregtelenítő hatású. Enyhíti a stresszt, növeli a stressztűrő képességünket. Erősíti a kötőszöveteket. Segíti a hormontermelést.

Segíti a fogyókúrát. Gombás fertőzések, bélproblémák esetén jótékony. I A kövek jolly jokere, minden energiarendszerre hatással van. Füstkvarc lelki hatása Stresszes embereknek kiváló választás, mert gyorsan és hatékonyan ellazít, igazi stresszoldó hatású. Fokozza az élni akarásunkat és terhelhetőségünket, hiszen egy nagy „túlélő” kő, ami még a radioaktív sugárzást is kibírta. Spirituálisan a terhelhetőséget fokozza, segít elviselni a szenvedéseket, átvészelni a nehéz időket. Feltárul előttünk, hogy gondolatainkkal hogyan terem- tettük meg azt az életet, amit most élünk, és megmutatja szeretetünk fokát is. 

Leírás

A hét csakra amely a test egyensúlyát teremti meg:

  • koronacsakra
  • homlokcsakra
  • torokcsakra
  • szívcsakra
  • köldökcsakra
  • szakrális csakra
  • gyökércsakra

 Mivel a csakraékszerekben minden csakrára hatással lévő ásvány megtalálható, ezért jó közérzetet teremt a gazdájának a mindennapokban. Aki már kipróbálta a csakraékszereket és csak egy kicsit is hisz benne, annak feltűnő a különbség a hordással. 

A torokcsakra hatása meglepően könnyed beszédet tesz lehetővé és kevésbé keressük a szavakat a csakraékszerekkel.  A homlokcsakra a látásban és a gondolkozásban nagy segítség  a csakraékszerrel. A koronacsakra a fejtetőben van és minden döntéshelyzetben kiválóan használható, ha van csakraerősítés egy csakraékszer által. A köldökcsakra az emésztést segíti  a csakraékszerrel.  A szívcsakra a legfőbb energiaforrás, ide tartozik még a légzés is ezt segíti  a csakraékszer.  A gyökércsakra a munkával kapcsolatos energia központ amelyet erősít egy  csakraékszer.  A keresztcsonti csakra az anyagi örömöket segíti elő és a szexualitást is egyensúlyban tartja.

Paraméterek

EGYEDI MÉRETBEN