Csakra karkötő Mahagóni obszidián

3.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 00011115
Elérhetőség: 2 db raktáron
Obszidián Testi hatása Sebek, kisebb vérzések, véraláfutások esetén elsősegély- ként alkalmazható. Rándulás, ficam, horzsolás esetén gyors fájdalomcsillapító, csökkenti a duzzanatot. Javítja a keringést, hideg kéz, hideg láb esetén hasznos. Élénkíti az emésztést. Lelki hatása A sebezhetetlenség és a szabadság köve. Segítségével tudat-, gondolat- és érzelemtisztítást hajt- hatunk végre, a régi megrögzött gondolatminta, félelem kioldásával. Oldja a blokkokat, a régi traumákat. Segít legyőzni a félelépérzést. Az elindulásra ösztönöz, abban támogat, erőt ad. A lelki fájdalmakat is enyhíti, oldja a blokkokat. Segít leküzdeni a rögeszméket és a megszállottságot. Védelmet nyújt a káros energiákkal szemben. A szivárványos obszidián a labradorithoz hasonlóan auratisztitó hatású. 

Leírás

A hét csakra amely a test egyensúlyát teremti meg:

  • koronacsakra
  • homlokcsakra
  • torokcsakra
  • szívcsakra
  • köldökcsakra
  • szakrális csakra
  • gyökércsakra

 Mivel a csakraékszerekben minden csakrára hatással lévő ásvány megtalálható, ezért jó közérzetet teremt a gazdájának a mindennapokban. Aki már kipróbálta a csakraékszereket és csak egy kicsit is hisz benne, annak feltűnő a különbség a hordással. 

A torokcsakra hatása meglepően könnyed beszédet tesz lehetővé és kevésbé keressük a szavakat a csakraékszerekkel.  A homlokcsakra a látásban és a gondolkozásban nagy segítség  a csakraékszerrel. A koronacsakra a fejtetőben van és minden döntéshelyzetben kiválóan használható, ha van csakraerősítés egy csakraékszer által. A köldökcsakra az emésztést segíti  a csakraékszerrel.  A szívcsakra a legfőbb energiaforrás, ide tartozik még a légzés is ezt segíti  a csakraékszer.  A gyökércsakra a munkával kapcsolatos energia központ amelyet erősít egy  csakraékszer.  A keresztcsonti csakra az anyagi örömöket segíti elő és a szexualitást is egyensúlyban tartja.

Paraméterek

Átmérője minimum 5,5 cm,maximum 9,5 cm.