Akvamarin/jade/lapis lazuli/türkinit/ fülbevaló AJLLT

3.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: AJLLT
Elérhetőség: 1 db raktáron

Akvamarin Testi hatása Enyhíti az összes légúti panaszt, tisztítja a légutakat a melléküregeket. Különösen jó hatású a szénanáthában, de más allergiás betegségekben is hatásos. Lelki hatása Harmonizálja az összes endokrin mirigy működését, különösen jótékony pajzsmirigy betegeknek. Csökkenti az idegi eredetű fájdalmakat. A béke és a vidámság köve. A tengeri utazások védelmezője. Lelkileg egyensúlyba hoz, bátorságot ad viselőjének.

Jade testi hatása * Hólyag-vese működést harmonizálja. Sav-bázis háztartást egyensúlyban tartja. Méregtelen * Segíti az öngyógyító folyamatokat. * Kedvező hatással van az anyagcserére, vitalizáló. 

Jade lelki hatása Béke köve, megnyugtatja az elmét. Visszaadja a belső békénket, harmóniát hoz az életünkbe. Alapvető erényeket kapcsolnak hozzá, mint a bölcsesség a bátorság, az igazság és a szerénység. Támogatja az önmegvalósítást, segít rátalálni a saját magunkra Új ötleteket, tenni akarást hoz az életünkbe. Érdekesség Ha kertészkedés közben jadét viselünk, vagy a gyümölcsfára jádét akasztunk, akkor egészséges, bő termésre számíthatunk.  

Leírás

Lápisz lazuli testi hatása Torokfájás, rekedtség, beszédhang elvesztése, hallás el- vesztése esetén elsőként gondoljunk rá. Gyulladáscsökkentő, lázcsillapító hatású. Pajzsmirigybetegségek esetén, mind az alulműködésben, mind a túlmüködésben harmonizáló hatása van. Csökkenti a magas vérnyomást. Enyhíti a menstruációs fájdalmakat. Hajhullás,  esetén hatékony. Lápisz lazuli lelki hatása Az öröm köve. Oldottságot hoz. Csökkenti a félelmeket, depressziót, melankóliát. Fokozza az önállóságunkat, bölcsességet, becsületességet ad. Rámutat a saját belső valóságunkra, és egyben segít önmagunk elfogadásában. Megjegyzés Miután a torokcsakra egyik legfontosabb kristálya, minden- féle kommunikációt támogat, ha valaki nem meri kimondani, vagy egyszerűen nem tudja kifejezni magát.  

Paraméterek

MÉRETE 6 CM