ThetaHealing

Változz könnyedén a ThetaHealing® Technika segítségével

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután súlyos csontrákot diagnosztizáltak a lábában. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel.

„A ThetaHealing Technika sokkal inkább egy életszemlélet, mintsem egy bizonyított kísérlet adatai alapján összeállított módszer. ” Vianna Stibal

A ThetaHealing konzultáció során megkeressük azt az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, amely az adott nehézséget, életviteli problémát okozza. Az emlék érzelmi tartalmának semlegesítése és a pozitív minták letöltése után azonnali változás áll be az életünkben, fizikai, lelki, egészségügyi állapotunkban. Mindez könnyedén, egyszerűen és fájdalommentesen történik. Egyszerre négy szinten hozza létre a gyógyulást: fizikai, lelki, spirituális és szellemi szinten. Az eredmények csodálatosak. Kvantumfizikai kutatások a közelmúltban igazolták azt az állítást, miszerint hitrendszerünk irányítja életünk legtöbb területét. Legmélyebb meggyőződéseink, attitűdünk és elvárásaink teremtik meg tapasztalatainkat. Azok a programok, melyek a tudatalattinkban futnak – s amikkel következetesen megteremtjük életünk napjait -, legtöbbször nem azok, amikre gondolunk.

A Konzultáció menüpontban többinformációt is olvashatsz a ThetaHealing energia gyógyászatról.

Jó tanács: Amikor tájékozódsz egy kezelési- vagy gyógymód felől, lényeges, hogy a segítő vagy gyógyító szimpatikus legyen számodra! Ha tetszik a módszer és a konzulens, sokkal jobb eredményre számíthatsz, mintha fenntartásaid vannak.

Fontos kiegészítés: A ThetaHealing hatékony, egyszerű és gyors, más módszerekkel, vagy akár a hagyományos orvoslással együtt is alkalmazható.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.