Tapasztalások

Visszajelzések a ThetaHealing Konzultációval kapcsolatban:

„Hát először csodálkoztam és még kételkedtem is, hogy ez ilyen egyszerű lenne? Aztán már este beindult a változás és a rákövetkező napokban minden ott volt az életemben, amit régóta szerettem volna. Köszönöm, hogy tiszta szívvel és elfogadással volt irányomban.”


„Kedves Anita néni, sikerült a felvételi vizsgám és nagy örömömre felvettek abba az iskolába, ahova igazán szerettem volna bekerülni. Hatodik osztályban a felvételi során nagyon izgultam és teljesen leblokkoltam, sajnos akkor nem sikerült a célomat megvalósítani, nem vettek fel, sőt, olyan kevés pontom lett, hogy magam is meglepődtem az eredményen. Ezért fordultam segítségért Önhöz a felvételi előtt és nagyon hálás vagyok és boldog, hogy most úgy mentem a felvételire, hogy meg tudom csinálni, eszembe jutnak a jó válaszok, figyelek a feladatokra és fel fognak venni. Sok mindenben látszik a változás, könnyebben tanulok, magabiztos vagyok, a táblánál nem izgulok, és már nem nevetnek ki a társaim, mert meg tudtam velük beszélni, hogy ez nekem mennyire rosszul esik. A szüleim is nagyon büszkék rám és ez jó. Köszönöm, hogy segített az egyik álmomat valóra váltani.”


„Banki szakterületen dolgozom, férfiként, mondjuk úgy, hogy a számokban és a kézzel fogható dolgokban tudok hinni, azonban egy ideje a pénzügyi helyzetem nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Kedves ismerősöm unszolására jelentkeztem be Anitához és el kell, hogy mondjam, életem egyik legjobb befektetése volt ez a beszélgetés. Megértettem, hogy a gondolataim blokkolták a kialakult helyzetet. Újra sikeresnek érezhetem magam. Nagyon szimpatikus volt Anita, a változások pedig magukért beszélnek. Köszönöm.”


„Kedves Anita, szeretném megköszönni, a gyors, hatékony profi segítséged, a pánikrohamom alkalmával… Azóta jelentősen mérséklődtek a tüneteim, illetve a napi epizódokhoz képest, már csak ritkán, tünet nélkül érzékelem ezt a jelenséget. Örülök, hogy nem kellett bemennem a kórházba. Köszönöm.”


„Szia Anita, a kislányom üzeni Neked, hogy sokkal jobban van és a találkozásotok után a légzési nehézségei is nagyban enyhültek és nagyon szépen köszön Neked mindent. Én is köszönöm Neked.”


„A régóta árult nyaralónkat a konzultáció után sikerült eladni a meghirdetett áron, a férjem és én is nagyon boldogok vagyunk. Köszönjük még egyszer.”


„Köszönöm, hogy a ThetaHealing segítségével megoldódtak a munkahelyi problémáim, teljesen máshogy telnek a mindennapjaim, könnyűnek, felszabadultnak és boldognak érzem magam. Ezt a kollégáim is megjegyezték.”


„Én sokszor nehezen nyitok új, ismeretlen dolgok felé. szeretem a kézzel fogható, megmagyarázható dolgokat. Épp ezért nagyon izgalmas volt a thétázás. (főleg a test teszt, vagy mi a neve, amikor jobbra-balra dőltem a válaszoknál) Hogy mit adott? Megnyugvást. Magabiztosságot. Segített döntést hozni, vagy épp elfogadni valamit.”


„Találkozhattam tudatosan a tudatalattimmal és sok mindent megértettem, hogy mikre miért és hogyan reagáltam. Fantasztikus volt.”


„Rendeződött a főnökömmel a konfliktushelyzet és megkaptam az általam kért fizetésemelést. A legjobb döntés volt részemről, hogy kipróbáltam a módszert. Ajánlom mindenkinek.”


„Van, hogy nekem is segítségre van szükségem, és ebben Anitára sokszor számíthatok. Jól együtt tudunk dolgozni és ez az eredményeken is látszik.„


„Nagyfokú tisztulás a félelmektől, ezt alatta és utána is. Megkönnyebbülés ezt utána, alatta erős koncentráció, őszinteség, utána fáradtság.”


„Röviden a véleményem: minden síkon tehetséges vagy, viszont ahol a legjobban érzem a változást, a munkám területe. Amióta gondolsz rám, ha megyek egy fontos tárgyalásra és kérem a segítségedet, vagy, ha tanúsítasz, vagy az fnsz-t küldöd, mindig minden sikerül. Persze ehhez kell, hogy dolgozzunk közösen, de szerintem zseniális vagy és ez annak köszönhető, h mindent tiszta szívvel, szeretettel, és a Rád jellemző és rólad sugárzó empátiával és maximalizmussal, tudással teszed. Köszönettel: B. Zsuzsa.