Source Memory Healing

Source Memory Healing, azaz Regressziós Utazás

A Source Memory Healing jelentése: Forrás Emlék Gyógyítás.

Életünk tapasztalásainak lehetnek fájdalmas, szomorú és örömteli lenyomatai a lelkünkben, DNS-ünkben. A mélyebben tisztítandó érzések, csomagok azok az emlékek, amelyek intenzív érzelmi töltéssel bírnak. Az ilyen nagy érzelmi töltést adó pontokat nevezzük forrás emléknek. Ezek lenyomatai folyton, újra és újra emlékeztetnek minket mind arra az érzésre, ami történt, amíg lezáratlan energiák vannak miattuk a terünkben.

Hatnak még ránk hiteink, generációs szokásaink és előző életeink rendezetlen folyamatai, karmikus fogadalmaink, kötéseink és a meg nem bocsájtott cselekedeteink. Bármi is történt, az biztos, hogy maradandó hatással van az egész életünkre. Cselekedeteinknek mindig van következménye. Ha az jó érzést, szeretetet teremt, azt pozitív karmának nevezzük. Ha fájdalmat és szenvedést, azt negatív karmának. (A karma szó cselekvést jelent.)

A Source Memory Healing, mint technika segít abban, hogy a magunkon végzett folyamatok hatásai maradandóak legyenek. Erre egy ősi indiai meditációt használunk, hogy egy mély állapotban, delta agyhullámon eljussunk ezekhez az emlékekhez, amelyek feloldása azonnali, mélyreható változást okoz.

A lótusz meditáció során a 7 csakrába belélegzünk, felvezetjük az energiát a 8-as csakrába, ahol megtörténik az Istenivel való egyesülés. Majd olyan utazásra indulunk, vissza az időben, ahol találkozhatunk eseményekkel és tapasztalásokkal a gyermekkorból, az anyaméhből, múlt életből vagy valamelyik ősünk életéből. 

Kérjük a legmagasabb megértést, hogy mi miért történt, a megbocsájtást, beengedjük a tanulságot, figyelve a változást sejtjeinkben, testünkben, rendszerünkben, a felmenőkön és érzékeljük a jelen életben is a változást. Rálátunk fontos képességekre, pozitív tulajdonságainkra valamint azokra az erényekre, amiknek birtokában voltunk abban az életben.  Ezeket van módunk sejt szinten aktiválni és felerősíteni megsokszorozva a jelen életben.

A folyamat nagyon mély változásokat indít be, melyre minden érdeklődőt szeretettel várok. Viszont akit a kíváncsiság hajt, annak az az üzenetem, hogy ez nem spirituális turizmus, nem arról szól, hogy belekukkolok, hogy lássam ki voltam: gazdag vagy szegény. Ajánlom mind azoknak, akik megfigyeltek állandóan ismétlődő negatív érzéseket és élethelyzeteket az életükben és szeretnék végleg megoldani.

Ha több információt szeretnél olvasni a technikáról, akkor látogass el a
http://sourcememoryhealing.com/ oldalra.

A levizsgázott healerek elmondják, milyen mélységei vannak ennek a gyógyító eszköznek. Az alapító, Szilasi Márti ajánlásával tartozom én is ebbe a csapatba
http://sourcememoryhealing.com/csapatunk

A regressziós utazás általában 2- 3 óra, 20.000,- ft/ alkalom.