Pénz, pénz, pénz

Pénz, Teremtés, bőség és jólét Mindenkinek

Kedvenc területem a Teremtés, Bőség, Pénz és a Jólét elakadásának feltérképezése, a gyökér probléma kihúzása. Elfogadom, hogy amíg azon jár az ember agya, hogy miből fizeti be a sárga csekkeket, és hogyan élje túl a mindennapi élethelyzeteket és a stresszt, addig nem tud harmóniában lenni saját magával és a körülötte lévő világgal. Így a pénz, a bőség sem fog beindulni és áramolni.

Tudd, hogy ez nem egy hogyan legyünk gyorsan gazdagok kézikönyv, inkább univerzális segédeszköz önmagunk megismerésére és lehetőségeink kihasználására.

A jólét és a bőség természetes állapota mindenkinek. És ha elszakítod magad a természetes létállapotodtól, azzal, hogy megengeded, hogy a megfigyelt körülmények uralják rezgésedet, akkor az Univerzum a körülményeknek megfelelő eseményeket, helyzeteket sodor az utadba. Bármelyik témát is hozzuk fel, ha azon rágódunk, hogyan alakult ki a probléma és mit tehetünk ellene, még távolabb kerülünk a megoldástól, mert arra figyelünk, amit nem akarunk. Így szinte képtelenség megoldani bármit is.

Az emberi természetből adódik, hogy kifelé figyelünk, azt vesszük észre, hogy mások milyen gazdagságban élnek, kritizáljuk, hogy ezért mit tettek, vagy éppen nem tettek. Összehasonlítjuk őket magunkkal. Neheztelünk azért, amijük van, vagy amit elértek az életükben, így ritkán vagy egyáltalán nem jut eszünkbe, hogy önmagunkra összpontosítsunk, a saját bőségünkre, gazdagságunkra. A fókusz mások életén van, sóvárgunk a javaik után, versenyzünk erőn felül a látszat dolgokért.

Tudd, hogy a bőséget akadályozó blokkok ritkán szólnak a pénzről. A pénzhez tartozó negatív érzelmek, gyökér traumák, korlátozó gondolatok és hitrendszerek, amelyek távol tartanak a bőségtől. Sokkal gyorsabb módja lehet a problémák megoldásának, ha kitisztítjuk a tudatos elmében és a tudatalattiban a jóléttel kapcsolatos negatív gondolatokat, hitrendszereket és így a megvalósulás útjára léphetnek a vágyak.