Masszázs

Belső Harmónia Masszázs

Jó, ha tudod, hogy a Test, Lélek, Szellem hármas egysége biztosítja létünket, egészségünket, egyúttal Belső Harmóniánkat. Mivel e hármas egység kölcsönhatásként működik szervezetünkben, ezért elválaszthatatlanok egymástól.

Lelkünk elégedetlensége, valamint a különböző stresszfaktorok felemésztik belső energiatartalékunkat. Amikor megbetegszünk, akkor ez a belső harmónia tolódik el, és testünk mindent megtesz annak érdekében, hogy újra megtalálja a belső egyensúly állapotát.

Amennyiben csak a tünetet kezeljük, akkor a lélek jelzése más formában fog megjelenni és jelezni a testben. A megbetegített lélek a szervezet ellenállóképességét megbontja, majd egy nagyobb stressz hatására az immunrendszer már nem képes maradéktalanul ellátni a feladatát.

Tehát nem elég a testünket méregteleníteni. A lelkünknek is szüksége van az odafigyelésre, tiszteletre, önmagunk feltétel nélküli elfogadására, a megbocsájtásra magunk és mások számára. Fontos a motiváltság, az új utak keresése, az életerő és szeretet megtapasztalása fizikai szinten is.

A Belső Harmónia Masszázs során a kellemes, lágy, meditációs zene alatt ellazítjuk és energetizáljuk a testet, erősítjük az immunrendszert, enyhítjük a kimerültség és feszültség érzését. Harmóniát hozunk létre, pozitív gondolatokat juttatunk a kezelt személyhez, aki így átélheti

  • az energiablokkok fájdalommentes feloldását
  • a szervezet öngyógyító képességének beindítását
  • a szeretet lágy ölelését
  • a belső csendet
  • a belső fejlődést
  • a belső nyugalmat
  • a belső boldogságot és
  • a Belső Harmóniát.

Javasolt a fáradtsággal küzdő, fásultságot érző, depresszív vagy arra hajlamos egyénnek, ill. pánikbetegség, legyengült immunrendszer, álmatlanság, fejfájási panaszok, gyomorpanaszok, allergiás panaszok, szorongás, félelem, ingerlékenység, emésztési problémák, reumás panaszok, gerincproblémák vagy hátizomzat gyengesége esetén.

Ezen felül javasolt minden olyan egészséges ember számára is, aki változni, változtatni akar és egy élhetőbb, minőségi életet kíván megélni a mindennapokban a Belső Harmónia megtapasztalásával.

A harmonizálás előtt 20-30 percben átbeszéljük a jelen élethelyzetet, teret nyitunk az elakadásoknak. Maga a masszázs időtartama 60 perc, díja 10.000,- forint / alkalom. Heti egyszer javasolt a kezelés, majd 2-3 alkalom után félévente elég szinten tartani a Belső Harmóniát.