Konzultáció

ThetaHealing Konzultáció® 7 – 99+ kor között

Szeretnéd jobban megismerni és elfogadni magadat?

Megérteni és rálátni, hogy gondolataid, érzéseid hogyan és miért tudják befolyásolni nehézségként mindennapjaidat és céljaidat?

Eldöntötted, hogy változtatsz az életminőségeden, de nem tudod, hogy hogyan, esetleg visszatartanak a félelmek és a megszokások?

Akkor gyere el egy személyre szabott, ThetaHealing Konzultációra mert,

  • segíthet minden kisgyereknek 7 éves kortól, (0-7 év között a gyerekek esetében az anyával konzultálunk) kamasznak és felnőttnek a felgyülemlett negatív érzelmeket, szorult helyzeteket feltérképezni, valamint a jelenlegi élethelyzet bármely területén megtapasztalt stresszt, szorongást, lelki sebek okozta önértékelési problémákat feloldani
  • megtapasztalhatod, hogy milyen érzés a gyors és hatékony változás egy biztonságos, támogató és forradalmian új gyógyító technika segítségével       Megnevezed az életednek azt a területét, ahol változtatni kívánsz:             

Felnőtteknél pl.: párkapcsolati problémák (stresszkezelés a kapcsolatokban), családi konfliktusok (harag, sajnálat, neheztelés, szeretet és ölelés hiánya, valamelyik szülő elvesztése, egyéb traumák feltérképezése ), munkahelyi problémák ill. a minőségi élet megteremtésével kapcsolatos nehézségek, testi-lelki egyensúly felborulása (fizikai betegségek és az érzelmek közötti összefüggések feltérképezése, kezelése, nőknél pl. meddőség), önbizalom hiánya (önbecsülés, önértékelés újraépítése), stb…

Gyerekeknél pl.: kistestvér születése körüli nehézségek, szorongás, iskolai teljesítményben való hanyatlás, tartós engedetlenség, agresszív magatartás, társas kapcsolatok kerülése, hosszan tartó negatív hangulat, ellenállás a szülőkkel és/vagy pedagógusokkal szemben, érdeklődés csökkenése társai és korábban kedvelt tevékenységek iránt, megfelelési kényszer megélése, félelmek, szülők konfliktusa, válása miatt felgyülemlett negatív érzések és lelki problémák, száj-és körömrágás stb…

Közösen megkeressük a problémák gyökerét és kitisztítjuk az ezekhez kapcsolódott elnyomott érzelmeket. Ez lehetővé teszi számodra a pozitív változást és életminőséged javulását.

Kinek nem ajánlott? Annak, aki nem akar változtatni és elhárítja a felelősséget saját életével kapcsolatban. Annak, aki áldozat akar lenni, aki bizonyítékot / bizonyosságot vagy visszaigazolást követel.

Kinek ajánlott? Annak, aki szeretne változni és/vagy változtatni jelenlegi élethelyzetén, aki értékeli és tiszteli a dinamikus változásokat, az örömteli, felemelő (önmagán végzett) munkát, aki önmaga ura kíván lenni, valamint szeretné megtapasztalni az ember természetes állapotát: a boldogság, öröm, önbizalom, szeretet, életerő, bőség és jólét érzését.

AZ ÉLET AJÁNDÉK

Kifogásként használod vagy lehetőségként?

A kezelés személyesen történik.

A konzultáció időtartama kb 1,5 óra . Díja: 15.000,-Forint / első alkalom, a további alkalmak 13.000,- Forint / alkalom