Gyógyító ékszerek

Örülök, hogy ezt az oldalt olvasod, hiszen akkor tudatában vagy, milyen figyelemre méltó gyógyító erők rejtőznek a kövekben. A különböző technikákkal foglalkozva alkalmazom, hogy egészben látok és dolgozok, így van ez a drágakövekkel is.

Minden bizonnyal van neked is drágaköved és gyakorlati hatásáról pozitív tapasztalatod. Sajnos munkám során többször tapasztaltam, hogy irreális reményeket tápláltak a gyógyulás terén az érdeklődők. A kövek nem fognak meggyógyítani, rezgéseik azonban segíthetnek abban, hogy energiamezők feltöltődjenek, s a blokkok feloldódjanak. Ezért használom kiegészítőként a drágaköveket.

Alapszabály a kövek használatánál: mindig az adott probléma és személyes hajlamaink szabják meg a használatuk módját. Minél régebb óta húzódó és súlyosabb a zavar, annál hosszadalmasabb a gyógykő alkalmazása. Az egyes kövek hatásterülete igen különböző, valamelyik nagyon széles, míg a másik speciális segítségre korlátozódik.

 Vitathatatlan, hogy a test számára létfontosságúak az ásványok és nyomelemek. Kutatások megállapították, hogy létezik kölcsönhatás az ásványok és környezetük között. Hatással van a testre, a lélekre és a szellemre.

A gyógykövek segítségével kiegyensúlyozó és szabályozó hatást fejthetünk ki. Ezért vissza is térek az alap hitemre, hogy egészben láss és gondolkodj magadról a változás ösvényén.

Tisztításuk:

  • gyújtsunk meg sómécsest, a követ vagy az ékszert pedig tegyük a tetejére.
  • tömjén vagy szantálfafüstölőt gyújtsunk meg, tegyük mellé a követ és párszor fújjuk rá.
  • a Nap erejét is használhatjuk a tisztításhoz, a napfelkelte és a naplemente időszaka a legalkalmasabb.
  • a Hold fényénél is lehetséges a tisztítás, a Napénál sokkal megfelelőbb ez a lágy energia.

Az ásványékszereket egyedi elképzeléseim alapján fűzöm. Minden ékszerből egy van, mint ahogy belőled is.
A rendeléskor elsősorban figyelembe veszem a kliens kérését és kiegészítő információkat átbeszélve fűzöm meg a számára megfelelő ékszert, hogy test lélek szellem harmóniáját érjük el.