Élmények

Élmények a Belső Harmónia Masszázzsal kapcsolatosan:

”Kedves Anita, ahogy említettem mindig is problémám volt a víz fogyasztással, szinte hányingerem volt, ha többet ittam fél liternél. A masszázs óta természetes módon vagyok szomjas és jól esik meginni a megbeszélt 2 liter körüli mennyiséget. Sokkal szebb a bőröm, energikusabb vagyok és egy dinamikusabb, fiatalabb arc mosolyog vissza rám a tükörből. Igazán hálás vagyok, mert egy óra pihentető és mégis energiában és gondolkodásban sok változást elindító masszázs alatt ez a régóta tartó helyzet megváltozott. Ajánlom másoknak is ezt a fajta tudatos pihenést.”


“…most csak röviden tudok írni a masszázsról: fantasztikus volt, lágy, gyengéd mozdulatok, teljes szeretetben éreztem magam 1 órán keresztül és nagyon sok energiát kaptam…”


”Két kicsi gyerekem van, régóta kerestem egy olyan módszert, ahol nem kell beszélnem és mégis megtörténik a változás, ahol nem kell szégyenlenem a testem szülés után, (mert ruhában történik a masszázs), hogy megértenek amiért anyaként fáradt vagyok és néha ideges, ahol olyan segítséget kapok, hogy azt haza is tudom vinni. A masszázs elején elaludtam és Anita keltett 1 óra múlva. Nagyot pihentem, mintha több órát aludtam volna, a fáradtság és a stressz kiment belőlem, sokkal több energiám van és máshogy kezelem a helyzeteket, több türelmem van a gyerekeimhez, mert feltöltődtem energiával. A következő héten is megyek, ajánlom minden kisgyerekes anyukának és még egy: szoptatás mellett is lehet alkalmazni.”


”Szia Anita, a múlt héten voltam Nálad Belső Harmónia Masszázson. A masszázs alatt, mintha egy másik világban lettem volna, megtudtam élni a végtelent, a pihenést, a nyugalmat. Nagyon sok energiát kaptam, szinte szárnyalok. Azóta máshogy értékelem saját magam és a mindennapi csodákat is észre veszem. Sikerült kiszállnom abból a hajóból, ami már nem az én utam és átülni abba, amin úgy tudok tovább menni, hogy el is visz oda, ahová valóban tartok. Köszönöm Neked még egyszer.”