Élethelyzetek

Munkahelyi fáradtság

Kikészít a munkád? Úgy érzed, hogy soha nem éred utol magad? Fáradt vagy, képtelenség beosztani az idődet úgy, ahogy szeretnéd? Változtatni szeretnél a mindennapos mókuskeréken és megélni, hogy Te magad irányíthatod az életedet?

Ha szimpatikus számodra a ThetaHealing Technika, akkor szeretettel várlak konzultációra.

 

Munkahelyi stressz

Stresszel a munkád? Feszült és ideges hangulatban telnek el a hétköznapok és sokszor a hétvége hangulatát is befolyásolja a munkahelyi stressz? Gondold át, húzz egy határt és döntsd el, hogy mostantól másképp lesz, ebben az életminőségi változásban segíthet Neked is a TH technika

 

Munkanélküli

Munkanélküli vagy? Nehezen találsz munkát, a sikertelenség és az önértékelési problémákat tisztítsuk ki és tapasztald meg, hogy milyen érzés felszabadultnak és sikeresnek lenni és megengedni magadnak a változást az élet minden területén

 

Munkát keresel?

Munkát keresel? Figyeld meg magadat, mielőtt elindulsz egy interjúra, milyen gondolatok járnak a fejedben? Ha negatívak, akkor kevésbé számíthatsz pozitív válaszra. Felszabadulhatsz a korlátoktól a TH technika segítségével és rendeződhet a jelenlegi élethelyzet.

 

Párkapcsolati probléma

Párkapcsolati problémáid vannak? Nem érted, hogyan és miért alakulnak ki veszekedések, nézeteltérések, amikor mindent megteszel a kapcsolatért? Biztos, hogy a Te általad gondolt MINDEN, az a párodnak is a MINDENT jelenti? Térképezzük fel a TH technika segítségével, hogy milyen blokkok okozzák az elakadást párkapcsolatodban

 

Siker érzése

Szeretnéd megtudni, hogy mi áll a sikered útjában? Milyen érzelmek bújnak meg a tudatalattiban és hátráltatják a siker megélését az életedben? Ismerd meg magadat és a körülményeidet, amire ráreagálsz. Már az első konzultáció alkalmával pozitív változás állhat be az életedbe.

 

Tanulási nehézségek

Tanulási nehézségek esetében is nagyon fontos megfelelően kezelni a gyerekek érzelmeit és megkeresni a problémák gyökerét, ami a ThetaHealing Technika alap pillére. 7 éves kortól lehet gyerekekkel thetázni

 

Összhang a családban

Állandó rohanás a hétköznapokban? Egyik gyerek oviban, a másik iskolában, edzésre menni, leckét átnézni és még hol van a bevásárlás,stb…HOL VAN AZ ÖSSZHANG a családban? A konzultáción kitisztulhat érzelmileg, hogy mi az oka a családi összhang hiányának, legyél nyitott és oldjuk meg a helyzetet a TH segítségével.

 

Boldogtalan a gyerekem?

Úgy gondoljuk, hogy megadunk mindent a gyerekeinknek és azt tapasztaljuk, hogy mégsem boldogok? Hogyan éljük meg szülőként ezeket az élethelyzeteket? Egyáltalán ismerjük a gyerekeinket? Vagy sok esetben összehasonlítjuk a saját gyerekkorunkat az Ő lehetőségeikkel és általunk vélt feladataikkal? Szülőként és gyerekként is működik a TH Technika minden eleme, gyere el vagy hozd el a gyermekedet, hogy rendeződjön mielőbb a jelenlegi élethelyzet.

 

Kamaszok és az Ő világuk

Kamasznak lenni nem könnyű. Az iskolai elvárások, a szülők és barátok felé megfelelni, megtalálni saját magukat és, hogy mit akarnak, stb…Szívesen segítek újra magabiztosnak, boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni a mindennapokban minden 7 és 17 éves korú gyereknek a TH technika segítségével.